Domov pokojného stáří Naší Paní

Domov pokojného stáří Naší Paní poskytuje pobytovou službu seniorům nad 60 let, kteří již nemohou ze zdravotních důvodů zůstat ve svém domácím prostředí.
V domově je zajištěna celodenní strava, ubytování v bezbariérovém prostředí, kvalitní ošetřovatelská a zdravotní péče. Služba je přítomna nepřetržitě, 24 hodin denně.
V našem zařízení je široká nabídka aktivního využití volného času a různých kulturních akcí, s volnočasovými aktivitami nám pomáhají také dobrovolníci, kteří se klientům věnují individuálně. Dle přání  klientů je zajištěno  duchovní doprovázení, přítomnost kněze a  pravidelně nás navštěvuje též emeritní biskup Mons. František Radkovský.
V domově mají klienti možnost využít krásnou kapli, kde se koná pravidelně 1x týdně bohoslužba a další společné akce domova. Mohou využít i krásnou zahradu, kde jim je v letních měsících k dispozici sezení se slunečníky. Zahrada je klidné místo, přestože se domov nachází nedaleko centra města.
Těší nás spokojenost našich klientů, je naším zájmem, aby se u nás klienti cítili jako doma.
Pokud máte zájem přijít se podívat do našeho domova, kontaktujte nás.  Rádi vám poskytneme bližší informace, osobně nebo telefonicky na tel. 731 433 083, 376 340 111, 376 340 113.
CHARITA (1)
Služba je poskytována a registrována dle zákona č. 108/2006 Sb.

Základní informace o službě

Pravidla návštěv od 12. 7. 2021