Dárci

Dárci v roce 2017

Plzeňskému kraji v rámci individuálního projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji 2016 – 2019“, který je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Právnické osoby:

MPSV, Plzeňský kraj, Diecézní charita Plzeň, Prokop mlýn Borovy s. r. o., Alfa Software s. r. o., Farnost Klatovy, Farnost Plánice, Farnost Švihov, Frančík s. r. o., Rotary Club Klatovy, z. s., Textile Washing Company k. s., ČSOB pomáhá regionům, Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, Nadace AGROFERT, Nadační fond Tesco, Nadace ČEZ, Hitel s. r. o., DM drogerie, Řeznictví Gruszka, s. r. o., Actis, s. r. o., Úřad práce

Města a obce:

Klatovy, Měčín, Plánice, Švihov, Obec Újezd u Plánice, Křenice, Bolešiny, Dolany, Bezděkov, Mochtín, Číhaň, Klenová, Předslav, Javor, Týnec, Poleň, Dlažov, Černíkov, Kbel, Chudenice

Pan a paní:

MUDr. Vracovská, Valešová, Hurajt, Lesná, Mgr, Šlajch, Hoblová, Tomášková, Babůrek, Maidlovi, Antošová, Rachová, Rejko, Rejková, Kocumová, MUDr. Petrmichlová, MUDr. Hlavsová, Klička, Heller, Dunovská, Kolářová, Kovarovicová, Michael Chacón Gil Pablo, Malkusová a další dárci, které neznáme nebo nechtějí být jmenováni.

Věcné dary:

Zahradnictví Papež Klatovy, Lékárna Na Pražské, Plevová

Mediální partner:

FilmPro

logo6vdvsviherbMěčín_erblogo1logo9FILMpro-NAHLED3-logo ke stazeni na www.filmpro.czAgrofertAlfa SoftwareTescoČSOBlogo5Město_KlatovyČEZlogo2

Dárci v roce 2009
Firmy:
Město Měčín, Obec Mlýnské Struhadlo, Obec Újezd u Plánice, Maso West, MO Plzeň 2, Obec Vřeskovice, Tesco Stores ČR a.s., ZŠ a MŠ Vrhaveč

Pan a paní:
Blacký, Braunová, Fajcová, Heřmanovi, Jahelková, Krejčová, Krouparová, Kubecová, Malinová, Novákovi, Papežová, Pavlík, pracovníci OCH Klatovy, Průchová, Prunerová, Růžičková, Stupka, Zemková

Dárci v roce 2008
Firmy:
Baselides, Biolab, Česko-německý fond budoucnosti, Nadace ČEZ, Diecézní charita Plzeň, Dolívková - Zelená apatyka, Farní charita Přeštice, Farní charita Sokolov, Farní charita Stráž, Farnost Klatovy, Fiscalis s.r.o., Galanterie kpt. Jaroše, Hájek instalatérství, Hitel s.r.o., Charitní pečovatelská služba Chudenice, Charitní pečovatelská služba Plánice, Kabát - Cyklosport, Klub seniorů Klatovy, Klub tělesně postižených, Kleinová – Prima Hobby, Klatovský deník, KÚ Plzeň - Plzeňský kraj, Kongregace školských sester de Notre Dame, , Maso West, Matějková – Apatyka Pampeliška, Meindlová - Solná jeskyně, Město Klatovy, MěKS Klatovy, MPSV, Město Horažďovice, Město Janovice nad Úhlavou, Město Klatovy, Město Plánice, Město Přeštice, Město Sušice, Město Švihov, Městský obvod Plzeň 2, MUDr. Hladík, MUDr. Hlavsová, MUDr. Životová, Müller - Müller Reality, Nadace Olgy Havlové – Výbor dobré vůle, Občerstvení Janiva - Zíka, Obec Čachrov, Obec Číhaň, Obec Dolany, Obec Křenice, Obec Mlýnské Struhadlo, Obec Mochtín, Obec Újezd u Plánice, Občanská pokladna, OMV Pneuservis Jaroslav Michal, Prokop mlýn Borovy, Rotary Club Klatovy, Silnice Klatovy, TUTY Konzum - Švihov, Úřad práce Klatovy, VDV Olgy Havlové, Pharm.Dr. Voráč - Lékárna Na Pražské, Zahradnictví Papež

Pan a paní:
Bečvářová, Bečvářovi, Berková, Bielesz, Blacký, Boublík, Boček, Bouček, Boudová, PhDr. Böhnel, Bratská, Burešová, Císařová, Černohorský, Ing. Černý, Červená, Dolejšová, Dubal, Dušková, Farlín, Faustová, Fialová, Glosová, Hanigerová, MUDr. Hladík, Hladíková, Homolková, Hostašová, Hubená, Jandová, Jarošík, Jirsová, Jiřičková, Juričková, Juřičková, Kaňáková, Kasíková, Kedozik, Kelnerová, Kestřánková, Klášterková, Kličková, Klímová, Kočová, Kolářová, Kopecký, Kopačková, Kopelentová, Kozderka, Kotěšovcová, Kováčová, Krňavská, Kudláčková, Lorencová, Löffelmannová, Macner, Macháčková, Machovi, *Malkus, Malkusová, Mazancová, Matušková, Míšková, Mudráková, Mundlová, Nachtmanová, Nedvěd, Nikl, Novák, Nováková, Novotný, Oudes, Papež, Petráš, Přerostová, Příbkovi, Rapantová, Ing. Ryban, Rynešová, Ryšavá, Sazamová, Fárová, Sedláček, Semerád, Skřivanová, Soušek, Stančík Sudová, Svobodová, Šandová, Šíma, Šimková, JUDr. Štancl, Štverka, Ticháčkovi, Toman, Tomšíková, Trochová, Tučková, Tylčová, Ujčíková, Vítovcová, Vladyka,Vrhelová, Wachtlová, Zeman, Zemková, Žežule

Dárci v roce 2007
Firmy:
Asavet a.s., Biolab, Catering Pressl, Česká spořitelna, Diecézní charita Plzeň, Farní charita Přeštice, Farnost Klatovy,, Hitel s.r.o., Charitní pečovatelská služba Chudenice, Charitní pečovatelská služba Plánice, Klub seniorů Klatovy, Klub seniorů Švihov, Kongregace školských sester de Notre Dame, Lékárna Na Pražské – Voráč,, Město Klatovy, Most naděje, MPSV, MÚ Švihov, Obec Čachrov, Obec Číhaň, Obec Dolany, Obec Křenice, Obec Mochtín, Obec Újezd u Plánice, Oblastní sdružení ODS Klatovy, Project plus spol.s r.o., Prokop mlýn Borovy, Silnice Klatovy, Speciál – Dana Šmídová, Šimáček s.r.o., Technoservice, Úřad práce Plzeň, Zahradnictví Papež, Zihos s.r.o, ZKD Sušice, Asavet a.s., Biolab, Catering Pressl, Česká spořitelna, Diecézní charita Plzeň, Farní charita Přeštice, Farnost Klatovy, Hitel s.r.o., Charitní pečovatelská služba Chudenice, Charitní pečovatelská služba Plánice, Klub seniorů Klatovy, Klub seniorů Švihov, Kongregace školských sester de Notre Dame, Lékárna Na Pražské – Voráč,, Město Klatovy, Most naděje, MPSV, MÚ Švihov, Obec Čachrov, Obec Číhaň, Obec Dolany, Obec Křenice, Obec Mochtín, Obec Újezd u Plánice, Oblastní sdružení ODS Klatovy, Project plus spol.s r.o., Prokop mlýn Borovy, Silnice Klatovy, Speciál – Dana Šmídová, Šimáček s.r.o., Technoservice, Úřad práce Plzeň, Zahradnictví Papež, Zihos s.r.o, ZKD Sušice

Pan a paní :
Blacký, Boudová, Čamrová, Častová, Hřebecký , Ing. Malkus, Kabourková, Kludská, Krajčovič, Kubíková, Mazancová, Mgr. Šnajdr, MUDr. Hlavsová, MUDr. Suda, MUDr. Sudová, Průcha, Pytel, Sedláčková, Tomášková, Vašáková, Vlasáková, Wachtlová

Dárci v minulých létech
Firmy:
Arcidiecézní charita Olomouc – Caritas Gliwice, Café Pasáž Klatovy, Caritas Regensburg, DCV Friburg, Diecézní charita Hradec Králové – Caritas Achenn, Diecézní charita Plzeň, Farní charita Stráž u Tachova, Farnost Habartice, Farnost Klatovy, Farnost Loket, Farnost Plánice, Chodovar s.r.o., JOKA Klatovy, Klatovská teplárna, Klatovský sportovní klub, Klimo Klatovy, Klub přátel Šumavy, Klub Seniorů Klatovy, Kongregace Školských sester de Notre Dame, Krajský úřad Plzeňského kraje, Křesťanské společenství Klatovy, Lékárna na Pražské – Voráč, Městský úřad Horažďovice, Městský úřad Klatovy, Městský úřad Nýrsko, Městský úřad Plánice, Městský úřad Přeštice, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Ministerstvo obrany ČR, Nábytkář Domažlice, Nadace Most Naděje, Nadace Rebecca Susan Buffett, Nadace sv. Františka, Nadace Zdraví pro Morovu, Nadační fond Diamant dětem, Obecní úřad Dolan, Obecní úřad Zavlekov, Producentské centrum Profil, Prokop mlýn Borovy, Sdružení Česká katolická charita, Sestry Apoštolátu sv. Františka, Stavební podnik Klatovy, Renovabis, Top Moravia art, Toroko Klatovy, Tvar Klatovy, Úřad práce Klatovy, Zempra-Alfa s.r.o., Zihos s.r.o., Arcidiecézní charita Olomouc – Caritas Gliwice, Café Pasáž Klatovy, Caritas Regensburg, DCV Friburg, Diecézní charita Hradec Králové – Caritas Achenn, Diecézní charita Plzeň, Farní charita Stráž u Tachova, Farnost Habartice, Farnost Klatovy, Farnost Loket, Farnost Plánice, Chodovar s.r.o., JOKA Klatovy, Klatovská teplárna, Klatovský sportovní klub, Klimo Klatovy, Klub přátel Šumavy, Klub Seniorů Klatovy, Kongregace Školských sester de Notre Dame, Krajský úřad Plzeňského kraje, Křesťanské společenství Klatovy, Lékárna na Pražské – Voráč, Městský úřad Horažďovice, Městský úřad Klatovy, Městský úřad Nýrsko, Městský úřad Plánice, Městský úřad Přeštice, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Ministerstvo obrany ČR, Nábytkář Domažlice, Nadace Most Naděje, Nadace Rebecca Susan Buffett, Nadace sv. Františka, Nadace Zdraví pro Morovu, Nadační fond Diamant dětem, Obecní úřad Dolan, Obecní úřad Zavlekov, Producentské centrum Profil, Prokop mlýn Borovy, Sdružení Česká katolická charita, Sestry Apoštolátu sv. Františka, Stavební podnik Klatovy, Renovabis, Top Moravia art, Toroko Klatovy, Tvar Klatovy, Úřad práce Klatovy, Zempra-Alfa s.r.o., Zihos s.r.o.

Pan a paní:
Adamík, Baloun, Blacký, Blažek, Bošková, Boudová, Brož, Bureš, Celerinová, Císařová, Černá, Dlesková, Dorogiová, Dudáčková, Ferousová, Frančík, Fraňkovi, Fryba, Hájková, Heidlbergerová, Herčíková, Hnojská, Hodan, Hodná, Hoffmanová, Hosnedlová, Hošková, Hošťálková, Hrubá, Hřebecký, Husárová, Chroust, Jakubcová, Janečková, Janská, Jarošíková, Jelínková, Jiříkovi, Julius, Kabourková, Kadlecová, Karlová, Kesman, Klasnová, Klečatská, Kolla, Kopecký, Koutská, Kovaříková, Kramlová, Kratochvíl, Krňanská, Kubíková, Kučera, Kunešovi, Křenová, Kříž, Mašátová, Mazancová, Michalová, Motyčková, Mráz, Mundlová, Němcová, Novák, Pavlas, Plasová, Potužníková, Presslová, Rozsypal, Skala, Skalová, Smítka, Sojková, Soukupová, Sovová, Sternbergová, Straka, Sudová, Šebková, Šesták, Štěpánek, Švec, Švecová, Taušová, Thüringer, Treybal, Trojan, Ulničková, Vaněk, Viletová, Vlčková, Vondrová, Vrbová, Wachtlovi, Zahrádková